Piure de fructe congelat

Piure de fructe congelat

Se dorește a se resimți gustul și prospețimea fructelor pe tot parcursul anului nu doar pe sezon. Păstrarea calităților gustative poate fi asigurată doar prin conservarea și prelucrarea corectă și calitativă a fructelor.

Piureul de fructe congelat păstrează aproape 100% vitamine și microelemente ale fructelor de pădure și fructelor, precum și gustul, aroma lor naturală. Acest lucru se datorează tehnologiilor de congelare, a șocurilor termice și selecției exclusive a fructelor mature și de înaltă calitate.

Замороженное фруктовое пюре

Piureul de fructe în culinărie

Utilizarea piureului de fructe congelate deschide o mare oportunitate pentru bucătari. Acest produs este potrivit atît în bucătăria unei gospodine cît și în bucătăria profesională. Piureul de fructe poate fi folosit pentru a pregăti o mare varietate de bucate, inclusiv multe deserturi și dulciuri, băuturi, sosuri pentru carne și pește.

Piureul de fructe congelate are o importanță majoră în activitatea cofetarului. Pentru un patisier, acest produs va fi o adevărat colac de salvare atunci când nu va fi posibil să folosească fructe proaspete și fructe de pădure, dar se dorește a obține acelaș gust și aromă naturală de desert.

Deci, ce ar putea găti un bucătar patisier cu piureul de fructe?

  • ganache și fursecuri;
  • marmeladă și marshmallows;
  • mousse și jeleuri;
  • umpluturi, straturi, creme și umpluturi pentru prăjituri, produse de patiserie, brioșe;
  • sorbet;
  • bomboane și înghețată.

Posibilitățile de utilizare a piureului de fructe congelate sunt nelimitate, există întotdeauna loc pentru experimente și fantezii culinare.

Lucrul cu acest produs este destul de simplu, astfel încât chiar și un bucătar începător se poate descurca. Pe internet există un număr mare de rețete cu piure de fructe pe care le puteți simplu efectua.

Cumpărați piure de fructe de la Dismarket

Cea mai importantă calitate la pireul de fructe este să fie de o calitate superioară produsul finit. Noi lucrăm doar cu producători și parteneri de încredere, de aceea am ales producătorul Capfruit din Franța cu cele mai calitative piureuri de fructe.

Majoritatea acestor piureuri conțin doar fructe și fructe de pădure, ceea ce înseamnă că este 100% natural. Uneori, zahărul invertit în cantități foarte mici este adăugat la unele piureuri pentru a preveni cristalizarea ingredientului.

Sortimentul de piure de fructe congelate din magazinului Dismarket este destul de mare. Aici veți găsi următoarele tipuri de piure:

  • Citrice (portocale roșii, yuzu, bergamotă, tei, grapefruit, lămâie)
  • Fructe (cireșe, mere, piersici, caise)
  • Fructe de pădure (afine, mure, zmeură, cătină, căpșuni)
  • Exotice (mango, lychee, nucă de cocos, fructul pasiunii, banane, ananas, ghimbir)Toate sunt fabricate din fructe și fructe de pădure selecte, își păstrează gustul natural, culoarea și aroma.

Pentru a cumpăra piure de fructe Capfruit, plasați o comandă pe site sau apelați operatorii. Comanda dvs. va fi procesată și expediată cât mai curând posibil.

Descoperiți lumea delicioasă și colorată a piureurilor de fructe!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *