Cartofi Mydibel: o afacere de familie din Belgia

Cartofi Mydibel: o afacere de familie din Belgia

Marca de cartofi congelați Mydibel este cunoscută pe scară largă nu numai în Europa, ci și în întreaga lume. Totul a început ca un mic câmp de cartofi la o fermă din Belgia, iar astăzi compania are un potențial de producție la scară largă și își exportă produsele în peste 120 de țări din întreaga lume.

Produsele Mydibel prezintă în sine cartofi selecți, congelați,  organici de diverse forme. De mai bine de 34 de ani, echipa de producție profită la maximum de cartofi pentru a vă aduce cartofi prăjiți belgieni autentici și alte specialități de cea mai bună calitate.

Despre compania Mydibel

Brandul belgian Mydibel este o afacere de familie specializată în producția de produse din cartofi. În fiecare zi, echipa de angajați prelucrează aproximativ 2 tone de cartofi și vinde aproximativ 330 de tone de produse finite pe an.

Prima producție a început în 1988. Apoi Roger Millet și familia sa au lansat prima linie de cartofi prăjiți belgieni congelați. În 1998, gama de produse a fost extinsă pentru a include bucate din piure de cartofi, iar în 2002, compania a început să producă granule și fulgi de cartofi.

În 2011 a fost construită și lansată o nouă fabrică modernă, unde toate produsele din piure de cartofi – crochete, clătite de cartofi, rulouri etc. – au început să fie făcut din cartofi proaspeți. În plus, Mydibel a investit constant în îmbunătățirea producției, tehnologiei, achiziționarea de noi echipamente și stabilirea unei logistici îmbunătățite pentru produsele sale.

Grija pentru mediu este unul dintre principalele domenii de activitate ale companiei. De aceea, în 2015, compania și-a construit propria fabrică de biogaz, care produce energie prin fermentarea deșeurilor de cartofi și recuperarea căldurii și apei. În acest fel, Mydibel își folosește produsele 100% și păstrează resursele naturale.

Compania are peste 650 de angajați care își iubesc munca și respectă cu strictețe toate procesele tehnologice pentru a crea cele mai delicioase și sănătoase produse din cartofi. Mydibel are activități agricole extinse pe 300 de hectare.  Atenția la detalii, grija pentru produsul dumneavoastră și creșterea tehnologică constantă sunt criteriile principale pentru succesul produselor Mydibel.

Unde pot fi cumpărați cartofii congelați Mydibel?

În magazinul nostru online de produse premium, puteți cumpăra cartofi congelați Mydibel și bucura familia în orice moment cu un preparat delicios care vor fi pregătiți în cel mai scurt timp.

Printre gama de produse Mydibel veți găsi:

  • Cartofi prăjiți belgieni în diferite dimensiuni;
  • pene de cartofi;
  • crochete de cartofi;
  • chiftele de cartofi;
  • piure;
  • felii subțiri de cartofi;
  • dips din cartofi;
  • vafe de cartofi etc.

Toate produsele au compoziție naturală, fără conservanți nocivi. Doar cartofi selecți de pe câmpurile ecologice ale Belgiei.

Pregătirea cartofilor congelați Mydibel nu vă va lua mult timp. Cartofii prăjiți, dips-urile, felii sau vafele pot fi prăjite în ulei timp de 3-5 minute sau la cuptor timp de 10-15 minute. Pot fi folosite ca preparat independent sau servite cu sosuri, legume, burger, pui.

Încercați cartofii congelați Mydibel și acest fel de mâncare va fi mereu în congelatorul dumneavoastră!

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *