Uncategorized @ro

Top–3 sosuri din bucătăria asiatică

Nu este un secret că, pentru  a obține  o adevărată capodoperă culinară, trebuie să alegeți sosul potrivit . Bucătăria asiatică este bogată și diversă în rețetele și gusturile sale datorită sosului unic. Cu ajutorul sosului, puteți redescoperi potențialul ingredientelor, le puteți spori calitățile gustative, reda aromă și armonie. Sosurile se bazează pe rețete clasice care au fost transmise cu atenție din generație în generație, uneori îmbunătățite și alteori rămase neschimbate de secole. În ciuda faptului că există un număr mare de sosuri...

Read more...

Carne De Vită Marmorată: steak Tomahawk

Friptura (steak) Tomahawk este o bucată de carne mare și foarte suculentă pentru gurnamzii înrăiți. Își poartă numele datorită tăieturii exclusive Rib Eye de pe un os lung, care ar semănă cu mânerul unui topor de luptă Indian tomahawk. Se deosebește de celelalte prin osul puțin alungit și grosimea cărnii, care este de 2 – 3 ori mai groasă ca cea obișnuită. Pentru acest steak este aleasă carnea cu cel mai înnalt grad de marmură Tomahawk Marmura se determină după, aspectul...

Read more...