Brandul Ambrogio Sanelli reprezintă o combinație între tradițiile trecutului și perspectiva viitorului

Brandul Ambrogio Sanelli reprezintă o combinație între tradițiile trecutului și perspectiva viitorului

Astăzi, marca Ambrogio Sanelli este cunoscută în întreaga lume. Este unul dintre cei mai mari producători din lume de cuțite și ustensile de bucătărie de înaltă calitate pentru bucătari profesioniști. Magazinul online Dismarket are plăcerea să prezinte un catalog actualizat al produselor companiei italiene. Acum în Moldova poți cumpăra cuțite Ambrogio Sanelli online și le poți folosi, atât în bucătăria profesională, cât și în bucătăria de acasă.

Istoria mărcii Ambrogio Sanelli

Totul a început în 1864 în Premana, un orășel din Alpii italieni.  A fost lansată producția de instrumente de tăiere necesare și sigure – cuțite, ciocane, foarfece, topoare. Toate produsele aveau o cerere destul de mare și în curând au început să fie vândute în întreaga Italie.

Munca cu dedicație a angajaților companiei și deciziile înțelepte ale conducerii au dus la faptul că după ceva timp a fost construită o mare fabrică Sanelli în Preman. Apropo, până acum sediul lor se află în acest orășel.

Pasiunea pentru activitatea vieții sale, căutarea constantă de noi soluții tehnologice și dorința de dezvoltare fac ca societatea să fie viabilă și de succes timp de aproape 160 de ani. Este incredibil, dar afacerea de familie, începută în 1864, este încă de succes și astăzi. În acest timp, calitatea produselor s-a  îmbunătățit doar datorită experienței, dedicației și muncii minuțioase.

Produsele mărcii

Experiența plurienală a maeștrilor este combinată perfect cu noile tehnologii pentru a atinge cele mai înalte standarde de calitate. Toate etapele de producție sunt minuțios controlate: de la selectarea oțelului până la prelucrarea manuală a tuturor lamelor și mânerelor.

Colecția Ambrogio Sanelli este bogată și variată: astăzi puteți cumpăra cuțite și foarfece, suporturi magnetice și pietre de ascuțit, pensete, răzătoare, lopeți, ciocane, plăci de tăiat și multe altele.

Cuțite Ambrogio Produsele mărcii Sanelli

Principala mândrie a liniei de produse Ambrogio Sanelli sunt, desigur, cuțitele de marcă. Producția lor este o combinație perfectă de tradiție și inovație tehnologică.

A câștigat o mare popularitate seria profesionistă:

  • Tecna,
  • Supra,
  • BBQ,
  • Chef.

Toate aceste cuțite sunt fabricate din oțel de înaltă calitate, au mânere durabile, sunt ergonomice și confortabile de utilizat, rezistente la șocuri și zgârieturi.

A lansat recent o nouă linie de cuțite profesionale Hasaki în stil japonez. Tehnică specială de ascuțire ajută la tăierea perfectă a peștelui și la pregătirea fileului pentru a fi pregătit în continuare.

În plus, catalogul companiei dispune de multe cuțite specializate, precum cuțite de gătit, cuțite decorative de tăiat, cuțite de pâine, cuțite-roată pentru pizza, cuțite pentru stridii etc.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *