Blog

Utilizarea ciocolatei de cofetărie: secrete și trucuri

Ciocolata este unul dintre cele mai importante ingrediente din cofetărie. Este folosit pentru a face o gamă largă de deserturi, de la dulciuri la prăjituri cu mousse. A învăța să lucrezi cu ciocolata nu este atât de ușor, toți patiserii știu despre asta. Pentru a stăpâni acest ingredient capricios, trebuie să exersezi din greu și să cunoști  secretele folosirii ciocolatei. Cum se alege ciocolata potrivită? Pentru prepararea deserturilor profesionale și crearea decorului de ciocolată, este potrivită doar ciocolata de cofetărie de înaltă...

Read more...

Alegerea ingredientelor pentru sushi

Bucătăria japoneză este recunoscută de mult timp în întreaga lume și a cucerit inimile bucătarilor și a iubitorilor de mâncare exotică. tătător , atunci articolul nostru este doar pentru dvs. Există o mulțime de produse pentru bucătăria asiatică în magazine și este dificil să decideți ce ingrediente trebuie să cumpărați pentru sushi. Dacă veți alege produsele potrivite, atunci nu ar trebui să existe dificultăți în gătit. În magazinul online Dismarket, am pregătit pentru clienții noștri tot ce aveți nevoie pentru a găti...

Read more...

Secrete în prepararea celor mai gustoase crevete

Cele mai preferate și cele mai populare fructe de mare sunt creveții. Sunt mâncați absolut în fiecare colț al lumii și sunt iubiți atât de adulți, cât și de copii. Carnea de creveți este bogată în proteine, carbohidrați, are o compoziție echilibrată de grăsimi, bogată în vitamine utile și oligoelemente și este, de asemenea, ușor absorbită de organism. Ar părea atît de simple, dar în același timp rafinate și delicate sunt folosite într- o varietate de bucate : sunt servite ca...

Read more...

Carne De Vită Marmorată: steak Tomahawk

Friptura (steak) Tomahawk este o bucată de carne mare și foarte suculentă pentru gurnamzii înrăiți. Își poartă numele datorită tăieturii exclusive Rib Eye de pe un os lung, care ar semănă cu mânerul unui topor de luptă Indian tomahawk. Se deosebește de celelalte prin osul puțin alungit și grosimea cărnii, care este de 2 – 3 ori mai groasă ca cea obișnuită. Pentru acest steak este aleasă carnea cu cel mai înnalt grad de marmură Tomahawk Marmura se determină după, aspectul...

Read more...

Piure de fructe congelat

Se dorește a se resimți gustul și prospețimea fructelor pe tot parcursul anului nu doar pe sezon. Păstrarea calităților gustative poate fi asigurată doar prin conservarea și prelucrarea corectă și calitativă a fructelor. Piureul de fructe congelat păstrează aproape 100% vitamine și microelemente ale fructelor de pădure și fructelor, precum și gustul, aroma lor naturală. Acest lucru se datorează tehnologiilor de congelare, a șocurilor termice și selecției exclusive a fructelor mature și de înaltă calitate. Piureul de fructe în culinărie Utilizarea piureului de...

Read more...

Ce ai putea pregăti din lapte de cocos: Top 5 rețete

Bucătăria asiatică exotică uimește cu o multitudine de produse vegetale , Laptele de cocos încă din timpuri străvechi este unul dintre cele mai populare ingrediente culinare din Asia. Este adesea întîlnit în bucătăria din Thailanda, Filipine, Malaezia, India, Birmania și alte țări asiatice. Este greșit să credem că laptele de cocos este acel lichid ce se află în interiorul nucii tropicale de cocos și că dacă am sparge nuca am obține laptele, nu, acest lichid se numește; apă de cocos; iar...

Read more...